Nume:
Tractari Tadi - Sibiu
E-mail:
tractaritadi@gmail.com
Telefon:
0785 576 763
Telefon 2:
0799 462 882
Website:
http://asistentarutierasibiu.com/
Adresa:
Sibiu, Str. Rahova, Nr. 33, Jud. Sibiu.
Facebook

Tractari Tadi - Sibiu

Tractari auto, Remorcare autovehicule, Transport autovehicule avariate / neavariate, Asistenta rutiera mobila, Tractari auto gama mica (1-2,6 tone), Transport auto gama mare (2,6 – 6,5 tone),  Tractari Camioane (10,0 tone - 15,0 tone), Transport Utilaje Grele(10,0 tone - 15, 0 tone)..

Detalii

Tractari Tadi Sibiu va ofera servicii ireprosabile in domeniul auto oferind o gama profesionala de servicii specifice adaptabile unei mari varietati de autoturisme, autovehicule si utilaje auto. Cele mai reprezentative servicii pe care le oferim sunt:

- Tractari autoturisme, tractari autovehicule, tractari SUV/JEEP, remorcare auto in Sibiu si in tara;
- Depanare auto, prin serviceul mobil;
- Asistenta rutiera profesionala, va stam la dispozitie oricand pentru ajutor in caz de accident;.
- Transport autoturisme, autovehicule, autoutilitare precum si transportul pasagerilor dupa accident.
Suntem autorizati RAR , fapt ce ne permite efectuarea de interventii specifice pentru o gama larga de autoturisme si autoutilitare avand o greutate de pana la  3,5 tone. Firma Tractari Tadi se bazeaza pe calitate, promtitudine si punctualitate. Din anul 2005 oferim servicii prompte si de calitate pentru a respecta preferintelor clientilor si a partenerilor nostri. Apelati oricand cu incredere pentru tractari auto, depanare auto, transport utilaje, tractari camioane si asistenta rutiera! 

Intervenim in regim de urgenta pentru situatii neprevazute. Asiguram incarcare si transport de autovehicole avariate sau partial functionale. Serviciile noastre de tractari auto va stau la dispozitie 24 din 24. Transportam autoturisme, autoutilitare, autovehicule de marfa, defecte sau avariate cu platforma in jud. Sibiu tara si strainatate. Suntem specialisti in tractari si va oferim o gama complecta de servicii. Colaboram cu firme de asigurari si reprezentante. Incarcarea si descarcarea autovehiculului in conditii maxime de siguranta. Dispunem de rapiditate in transport putand transporta 2 autovehicule simultan cu platforma separata.

Remedierea problemelor minore sau transport la service-ul nostru Non - Stop. Asistenta tehnica in cazul avariilor minore. Daca e cazul autoturismul va fi transportat catre locatia indicata sau poate fi diagnosticat in vederea repararii in service propriu.

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarele servicii:

- tractari autoturisme, autovehicule;
- transport autoturisme pe platforma;
- tractari auto si camioane;
- diagnoza autovehicule;
- transport autoturisme second hand sau avariate din statele Uniunii Europene;
- interventii accidente si depanari;
- vulcanizare si service mobil.

Oferte speciale

ATELIER MOBIL incepand cu 100 RON cu ajutorul unei echipe de profesionisti utilizand cele mai noi echipamente si tehnologii pentru reparatii si diagnostic.

 

 

Galerie foto

Tractari Tadi - Sibiu
Tractari Tadi - Sibiu
Tractari Tadi - Sibiu
Tractari Tadi - Sibiu
Tractari Tadi - Sibiu
Tractari Tadi - Sibiu
Tractari Tadi - Sibiu
Tractari Tadi - Sibiu

© 2015 Copyright by tractari-auto-romania.com