Nume:
Tractari Auto - Maramures
E-mail:
noreply@tractariauto-baiamare.ro
Telefon:
0749 338 978
Telefon 2:
0770 320 155
Adresa:
Baia Mare, Spaiul Republicii, Nr. 23, Jud. Maramures.

Tractari Auto - Maramures

Tractari auto, Remorcare autovehicule, Transport autovehicule avariate / neavariate, Asistenta rutiera mobila, Tractari auto gama mica (1-2,6 tone), Transport auto gama mare (2,6 – 6,5 tone),  Tractari Camioane (10,0 tone - 15,0 tone), Transport Utilaje Grele(10,0 tone - 15, 0 tone)..

Detalii

Asiguram intreaga gama de servicii tractari auto de care toti avem nevoie atunci cand apar probleme cu autovehiculul vostru. Venim in sprijinul celor care se afla in impas oriunde si oricand, indiferent de conditii sau de probleme. Suntem siguri ca oricare ar fi problema pe care o intampinati noi va vom oferi solutia in cel mai scurt timp posibil, cu maxim profesionalism si promptitudine. Tractam si transportam orice tip de autovehicul, indiferent de starea tehnica a acestora, efectuam recuperarea si transportul automobilelor implicate in evenimente rutiere si transportul unui automobil vechi la cel mai apropiat centru Remat sau transportul automobilelor pentru ITP la cea mai apropiata filiala RAR.

Avand o experienta indelungata in acest domeniu, ne putem mandri cu servicii de calitate, seriozitate si profesionalism. Va oferim o gama completa de servicii tractari auto pe platforma la standarde UE, la cele mai mici preturi dupa piata. Pentru informatii in legatura cu tarifele pentru tractari ne puteti contacta telefonic la numerele prezente pe site. Firma noastra incheie contracte de colaborare in conditii avantajoase pentru transport autoturisme cu platforme cu service-uri auto si societati de asigurari. Fiind specializati in tractarile auto oferim servicii in domeniu in toata tara. Promptitudinea dar si preturile competitive sunt cateva dintre atuurile noastre. Oferim servicii profesionale, prompte si sigure de tractari auto, venind in intampinarea celor ce se afla in momente neprevazute. Suntem specializati in orice tip de tractari atat a vehiculelor de mici dimensiuni cat si a celor comerciale onorand de-a lungul timpului comenzi de pe intreg teritoriul tarii. Venim in intampinarea celor aflati in situatia unui accident rutier in urma caruia autovehiculul nu este in stare de functionare prin transportul acestuia oriunde este necesar.

Flota noastra este compusa din:

- Autospeciala DAF de 7,5 tone cu platforma hidraulica si furca pentru tractarea celei de-a doua masini;

- Ford Transit de 3,5 tone care are posibilitatea atasarii unei remorci pentru una sau doua masini in functie de cerere;

- Ford Galaxy 7 locurip;

- Masina echipata cu furculita folosita pentru tractarea masinilor cu volan blocat, nu vireaza, etc.

Servicii

Servicii oferite de PFA Treger Oszkar MARAMURES:

 - reparatii pe loc acolo unde este posibil;
 - servicii de interventie si salvare;
 - servicii de remorcare, depanare si tractare auto;
 - readucerea autovehiculului la domiciliul tau;
 - vulcanizare si service auto.

Galerie foto

Tractari Auto - Maramures
Tractari Auto - Maramures
Tractari Auto - Maramures
Tractari Auto - Maramures
Tractari Auto - Maramures
Tractari Auto - Maramures
Tractari Auto - Maramures
Tractari Auto - Maramures
Tractari Auto - Maramures
Tractari Auto - Maramures
Tractari Auto - Maramures
Tractari Auto - Maramures

© 2015 Copyright by tractari-auto-romania.com