Nume:
Tractari Auto - Cameleon Expres - Cluj
E-mail:
contact@transport-masini.ro
Telefon:
0740 764 495
Telefon 2:
0726 764 495
Fax:
0364 819 909
Website:
https://www.transport-masini.ro/
Adresa:
Cluj Napoca, str. Grigore Alexandrescu, nr. 35/4, jud.Cluj.
Facebook Google+ Youtube

Tractari Auto - Cameleon Expres - Cluj

Tractari auto, Remorcare autovehicule, Transport autovehicule avariate / neavariate, Asistenta rutiera mobila, Tractari auto gama mica (1-2,6 tone), Transport auto gama mare (2,6 – 6,5 tone),  Tractari Camioane, Transport Utilaje Grele.

Detalii

Cameleon Expres este o companie cu capital privat infintata in anul 2003 in Cluj-Napoca pentru a deservii clientii care au nevoie de un serviciu profesional de transport pe platforma al autoturismului. Serviciul de tractari auto pe platforma al unui autoturism devine indispensabil pentru orice sofer atunci cand masina pe care o conduce se defecteaza in trafic si trebuie remorcata pana la un atelier auto pentru remedierea defectiuni. Tocmai din aceasta cauza am decis ca ar fi bine venita o societate care are camioane specializate de tractari auto si oameni competenti pentru a putea sa remorcheze un autoturism. Societatea este acum specializata in serviciul de tractari auto pe platforma, asistenta rutiera si transport de autoturisme, suv-uri, jeep-uri si autoutilitare, la o capacitate de 1-4 simultan pe un camion. Scopul nostru este să devenim prestatorul principal de servicii complete pentru companiile client care au nevoie de servicii de : transport autoturisme intern si international – tractari auto, tractari utilaje, remorcare, depanare, asistenta rutiera in oras si pe autostrada Transilvania A3 – depanare la locul interventiei. Autocamioanele de tractare auto si de transport vehicule sunt de cea mai buna calitate si de ultima generatie. Efectuam transportul pentru autoturisme mici, autoturisme (tip jeep), autoutilitare cu sarcina max autorizata de 3,5t, motociclete, ATV-uri si persoane. Societatea noastra are ca obiect de activitate principal tractarea autoturismele defecte sau avariate aflate in trafic si Transportul autoturismelor noi sa second-hand la o capacitate de 1-4 simultan pe rute interne si internationale. Transportul este asigurat de o echipa de profesionisti in domeniu cu autocamioane platforma Iveco si Man de ultima generatie si echipate corespunzator in planul tehnic, iar in cel financiar asigurat la o prestigioasa societate din domeniul asigurator pentru suma de 100.000 euro.

Fiecare membru al echipei CAMELEON EXPRES ştie că cel mai important lucru este să ajute clientul. Fiecare în parte şi toţi împreună lucrează pentru ca fiecare operaţiune să fie un succes pentru companie şi un lucru bine făcut pentru client. Puteti lasa masina dumnevoastra pe mana soferilor nostri in conditii de incredere totala. Experienta personalului nostru se masoara in zeci de mii de kilometri rulati in tara si in strainatate. Autospecialele noastre de asistenta auto sunt intre cele mai performante de pe piata si satisfac toate conditiile pentru transportul in siguranta si cu maxima eficienta a autoturismelor si utilitarelor dumneavoastra.

Servicii

SERVICII OFERITE:
- Tractari Auto Non-Stop;
- Transport autoturisme pe platforma intern si international;
- Remorcare auto;
- Transport auto pe platforma la REMAT;
- Obtinerea bonului de casare pentru programul RABLA;
- Mutarea vehiculelor noi sau avariate pe platforma;
- Transportul masinilor la expozitii;
- Asistenta rutiera Non-Stop;
- Readucerea vehiculului in pozitia initiala;
- Descongestionarea rapida a locului accidentului;
- Raspuns NON-STOP si interventie rapida.

Oferte speciale

LOCAL – RAZA LOCALITATII CLUJ-NAPOCA - TARIF
- Categorie mica – (greutate utila, max 1,5T) - 70 RON;
- Categorie medie – (greutate utila, 1,5T -2,2T) - 80 RON;
- Categorie mare – (greutate utila, 2,2T -3,5T) -100 RON;
- Stationare la cererea clientului - 25 RON.
INTERN – PE TERITORIUL ROMANIEI PANA IN 200 KM TARIF
- Categorie mica – (greutate utila, max 1,5T) - 1.5 RON/km;
- Categorie medie – (greutate utila, 1,5T -2,2T) - 2.0 RON/km;
- Categorie mare – (greutate utila, 2,2T -3,5T) - 2.5 RON/km;
- Incarcare - 70 RON/h.

Transportul efectuat de Cameleon Expres  S.R.L. este asigurat la valoarea de 100.000 euro.
● Factura fiscala se emite pe loc, la descarcare. noaptea sau sarbatorile legale, preturile pot fi modificate cu pana la 100%.
● La cursele exterioare pe o distanta mai mica de 100 km pe sens se va achita contravaloarea serviciului de incarcare si descarcare al auto pe platforma echivalentul la o cursa local pentru categoria de masina transportata.
● Tarifele nu includ TVA.

Galerie foto

Tractari Auto - Cameleon Expres - Cluj
Tractari Auto - Cameleon Expres - Cluj
Tractari Auto - Cameleon Expres - Cluj
Tractari Auto - Cameleon Expres - Cluj
Tractari Auto - Cameleon Expres - Cluj
Tractari Auto - Cameleon Expres - Cluj
Tractari Auto - Cameleon Expres - Cluj
Tractari Auto - Cameleon Expres - Cluj

© 2015 Copyright by tractari-auto-romania.com