Nume:
SC ARVEO GLASS - TRACTARI AUTO CALARASI Fundulea Lehliu Oltenita
E-mail:
arveoglass@yahoo.com
E-mail 2:
octavianveve2012@gmail.com
Telefon:
0731 162 382
Adresa:
Calarasi, str. Stadionului, nr. 19, jud. Calarasi.
Facebook

SC ARVEO GLASS - TRACTARI AUTO CALARASI Fundulea Lehliu Oltenita

Tractari auto, Remorcare autovehicule, Transport autovehicule avariate / neavariate, Asistenta rutiera mobila, Tractari auto gama mica (1-2,6 tone), Transport auto gama mare (2,6 – 6,5 tone),  Tractari Camioane, Transport Utilaje Grele.

Detalii

Firma noastra este specializata in tractari auto si asistenta rutiera, in  ani de cand facem aceasta activitate  intalnind aproape toate situatiile posibile. Angajatii nostri sunt instruiti si experimentati, pregatiti sa intervina prompt in toate situatiile, serviciile noastre fiind in regim de permanenta. Masina disponibila este de 6 t capacitate si este echipata atat pentru transport cat si pentru interventie la accidente.
Masina defecta ce se remorcheaza trebuie sa aiba la volan un sofer, cu permis de conducere valabil pentru categoria din care face parte autovehiculul respectiv, sa-i functioneze mecanismul de directie si dispozitivele de semnalizare si, eventual, franele. Pornirea de pe loc se face usor, schimband treptat vitezele, pentru a nu brusca si a nu rupe cablul de tractare. Potrivit legii, trebuie folosita o bara de remorcare, care sa aiba cel mult 5 metri. O sufa flexibila de 3-5 metri este permisa în cazul autoturismelor, daca sistemele de franare si de directie sunt functionale.
Masina tractata trebuie sa foloseasca aceleasi semnale luminoase ca si masina care tracteaza. Atunci cand sistemul de iluminare si semnalizare nu functioneaza, e interzisa remorcarea pe timpul noptii sau în conditii de vizibilitate scazuta. De asemenea, pe timpul zilei, remorcarea e permisa numai dupa aplicarea pe spatele masinii tractate a inscriptionarii “Fara semnalizare“ si a indicatorului “Alte pericole“. In timpul tractarii, soferul aflat la volanul masinii care tracteaza nu va depasi viteza de 25 km/ora si va tine seama de toate semnalele de comunicare stabilite cu partenerul tractat (efectuate cu claxonul, cu luminile sau cu mâinile), iar soferul care se afla la volanul masiniii tractate va debloca directia cu cheia de contact si va aprinde semnalizarea de avarie. Daca bateria de acumulatori a masinii defecte nu este in functiune pentru a asigura functionarea claxonului si a luminilor de semnalizare, se interzice tractarea pe timp de noapte sau in conditii de vizibilitate redusa.
De asemenea trebuie luata in considerare si metoda detractare folosita, alegand cea mai buna varianta. Fiecare metoda are beneficiile si partile sale mai putin bune. Unele snt mai sigure dar mai scumpe, altele pot face rau masinii, etc.

Servicii

Servicii oferite in cadrul firmei de tractari auto :

 - tractari auto;

 - asistenta rutiera;

 - interventie accidente minore;

 - transport utilaje industriale si agricole.

Oferte speciale

Firma asigura asistenta tehnica pe judetul Calarasi si localitatile limitrofe cat si autostrada A2 .

Parteneri

Societatea Arveo Glass mai ofera si servicii de solutii frigorifice - vitrine frigorifice din PVC.

 

© 2015 Copyright by tractari-auto-romania.com