Nume:
Tractari Auto Lavinia & Petrica Trans - Brasov
E-mail:
contact@tractariauto-bv.ro
Telefon:
0770 423 003
Website:
http://www.tractariauto-bv.ro/
Adresa:
Brasov, Str. Harmanului, Nr. 92, Jud. Brasov.
Facebook

Tractari Auto Lavinia & Petrica Trans - Brasov

Tractari auto, Remorcare autovehicule, Transport autovehicule avariate / neavariate, Asistenta rutiera mobila, Tractari auto gama mica (1-2,6 tone), Transport auto gama mare (2,6 – 6,5 tone),  Tractari Camioane, Transport Utilaje Grele.

Detalii

SC LAVINIA & PETRICA TRANS SRL este o firma specializata in domeniul asistentei rutiere si tractarilor auto, in Brasov sau oriunde in tara. Societatea are ca domeniu de activitate TRACTARI AUTO, si este caracterizata prin profesionalism, promptitudine, curaj si indrazneala. De la infiintare Lavinia & Petrica Trans a cunoscut o crestere continua in ceea ce priveste dezvoltarea afaceri, devenind astfel una dintre cele mai cunoscute firme de si tractari auto din judetul Brasov pornind cu o idee simpla, aceea de a oferi pietei servicii de cea mai buna calitate in domeniul rutier, acest lucru insemnand ca au pus accent pe partea de tractari, ridicari, depanari auto la fata locului (acolo unde a fost cazul) si transporturi speciale.

Scopul nostru este de a satisface clientii si partenerii nostri, de a le oferi SERVICII de inalta calitate seriozitatea si promptitudinea fiind filosofia noastra de afaceri. Compania noastra de tractari auto ofera servicii de tractare pentru masina ta indiferent de ora, anotimp sau de situatia in care te afli. Misiunea nostra este aceea de a va sprijini sa nu va opriti din drum. Vrem sa devenim un lider in domeniul tractarilor de autovehicule si sa fim apreciati pentru promptitudinea interventiilor noastre si pretul practicat.

Servicii

- Tractari autoturisme - Oferim cel mai bun serviciu de tractari auto si interventii auto, facilitam accesul tuturor participantilor la trafic la asistenta rutiera in cel mai scurt timp, la nivel national si international. Tractam si remorcam autoturismele avariate sau ramase in pana, pana la cel mai apropiat service sau pana la destinatia dorita.

- Tractari autoutilitare - Oferim cel mai bun serviciu de tractari auto si interventii auto, facilitam accesul tuturor participantilor la trafic la asistenta rutiera in cel mai scurt timp, la nivel national si international. Tractam si remorcam autoturismele avariate sau ramase in pana, pana la cel mai apropiat service sau pana la destinatia dorita.

- Tractari Moto - ATV - Daca ai nevoie de servicii de tractare moto-atv ieftine si prompte, contacteaza-ne.Iti vom asigura o flota de remorci, destinate oricarui fel de moto-atv. Vom fi mereu pregatiti sa te ajutam indiferent de situatie, fiind la dispozitia dumneavoastra la orice ora din zi si din noapte la care ne sunati pentru a va rezolva problemele.

- Transport utilaje - servicii de transport de utilaje de orice fel, fie ele industriale sau agricole, contacteaza-ne. Noi iti vom asigura o flota de remorci, camioane si autoplatforme destinate oricarui fel de utilaj greu pe care vrei sa il transportam. Vom fi mereu pregatiti sa te ajutam indiferent de situatie, fiind la dispozitia dumneavoastra la orice ora din zi si din noapte la care ne sunati pentru a va rezolva problemele.

- Transport materiale -  transporta la preturi negociabile marfuri generale de toate tipurile. Preturile se calculeaza in functie de distanta exprimata in kilometrii tarifari, tonaj, stationari pe timpul deplasarii, transporturile facandu-se in aproximitativ toate situatiile in mod express.

- Masina de schimb - daca ai avut un accident sau ai ramas in pana cu masina nu trebuie decat sa ne contactezi si problema ta e ca si rezolvata. Ne vom deplasa la locul indicat de tine si te vom ajuta sa intri in posesia unei masini cu care sa iti poti continua drumul. Pretul de inchiriere, in regim de rent a car, este negociabil si depinde de perioada de inchiriere. Masina dumneavoastra, cea in pana sau accidentata, o vom transporta si depozita la adresa indicata de voi, indiferent de locatia indicata, in tara sau strainatate. 

Oferte speciale

Tarife tractări auto Local (Braşov):

- tractări autoturisme  <1000 kg=100 lei;
- tractări autoturisme  <1500 kg=110 lei;
- tractări autoturisme  <2000 kg=120 lei;
- tractari autoturisme <2500 kg=140 lei.

Tarife tractări auto Intern (România):

- tractări autoturisme  <1000 kg=1,6 lei/km;
- tractări autoturisme  <1500 kg=1,8 lei/km;
- tractări autoturisme  <2000 kg=2,0 lei/km;
- tractari autoturisme <2500kg=2,4 lei/km.

Tarife tractări auto Extern (Europa):

- tractări autoturisme  <1000 kg=0,45 euro/km;
- tractări autoturisme  <1500 kg=0.95 euro/km;
- tractări autoturisme  <2000 kg=0,75 euro/km.

Tarife transport motociclete:

- 1 motocicletă = 100 lei;
- 2 motociclete = 120 lei;
- 3 motociclete = 140 lei;
- 1 ATV = 100 lei;
- 2 ATV-uri = 120 lei;
- 3 ATV-uri = 140 lei.

Preţul tractării se calculează în funcţie de situaţie , durată , de greutatea autovehiculului şi de starea tehnică ( directie blocată , defecţiuni la sistemul de rulare , cutie de viteze blocată , etc ), de poziţia acestuia ( pe carosabil sau în afara acestuia ), de condiţiile dificile de încărcare / descărcare. Pentru cursele în afara oraşului tarifele se calculează dus – întors .
Tarif suplimentar staţionare = 30 lei / 30 min
Pentru a doua masina pe remorca, pretul se calculeaza: + 50%

Galerie foto

Tractari Auto Lavinia & Petrica Trans - Brasov
Tractari Auto Lavinia & Petrica Trans - Brasov
Tractari Auto Lavinia & Petrica Trans - Brasov
Tractari Auto Lavinia & Petrica Trans - Brasov

© 2015 Copyright by tractari-auto-romania.com